Representant en francais: +359878446959 viktoria.lazarov@gmail.com

За нас

Създадена през 1999 година, фирма „Слънчо 99” ЕООД е утвърдена като един от основните производители на качествено рафинирано слънчогледово олио на Българския и Европейския пазар.

Доверието, което нашите клиенти и бизнес партньори ни гласуваха, очерта ясно насоката ни за развитие и бъдещите ни инвестиционни планове.

Съвременните технологии, както и отговорният подход към производствените процеси, трансформираха бизнеса ни и му придадоха нов облик, съобразен изцяло с изискванията на Европейският съюз.

Качеството на крайния продукт е перманентна величина отговаряща на всички законови разпоредби в ЕС, гарантиращи здравословен продукт.

Към момента, фирма „Слънчо 99” ЕООД притежава собствен производствен комплекс, включващ в себе си – Бутилиращи цехове, Цех за производството на ПЕТ преформи, Цех за производството на ПЕТ бутилки и рафинерия за преработка на слънчогледово семе във вид на рафинирано слънчогледово олио.

Добрите резултати, които фирмата постигна от създаването си досега, доказват и гарантират водещата ни роля на пазара на растителни масла. Осъзнавайки тази голяма отговорност, се стремим да налагаме най-добрите стандарти в бранша, като отговорим изцяло на изискванията на клиента за качествен продукт на достъпна цена.