ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

«Slancho 99» Yambol

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία “Slancho 99” (“Σλάντσο 99”), που ιδρύθηκε το 1999, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κύριους παραγωγούς εξευγενισμένου ηλιελαίου υψηλής ποιότητας της βουλγαρικής και της ευρωπαϊκής αγοράς. Η εμπιστοσύνη, που οι δικοί μας πελάτες και συνεργάτες μας εμπιστεύτηκαν, περιέγραψε με σαφήνεια την κατεύθυνση για την ανάπτυξη μας και τα μελλοντικά επενδυτικά μας σχέδια. Οι σύγχρονες τεχνολογίες και η υπεύθυνη προσέγγιση στις διαδικασίες παραγωγής μετέτρεψαν την επιχείρησή μας και της έδωσαν μια νέα ματιά, σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ποιότητα του τελικού προϊόντος είναι μια σταθερή ποσότητα, που πληρεί όλες τις νομικές απαιτήσεις της ΕΕ, που εγγυώνται ένα υγιεινό προϊόν.

Προς το παρόν η εταιρεία “Slancho 99” έχει δικό της συγκρότημα κατασκευής, που περιλαμβάνει – Μονάδες εμφιάλωσης, Μονάδα για την παραγωγή προπλασμάτων PET, Μονάδα για την παραγωγή φιαλών PET και διυλιστήριο για την επεξεργασία ηλιόσπορων υπό μορφή ραφιναρισμένου ηλιελαίου.

Τα καλά αποτελέσματα, που η εταιρεία πέτυχε από την ίδρυσή της μέχρι τώρα, αποδεικνύουν και εξασφαλίζουν την ηγετική μας θέση στην αγορά των φυτικών ελαίων. Συνειδητοποιώντας την μεγάλη ευθύνη αυτή, προσπαθούμε να επιβάλουμε τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο, καθώς να πληρούμε πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.

Παραγωγική βάση

Η σύγχρονη παραγωγική βάση βρίσκεται στις παρυφές της πόλης Ιάμμπολ. Έχει δικές της μονάδες για εμφιάλωσης, μονάδα για την παραγωγή προπλασμάτων PET και φιαλών από υλικό PET, όπως και διυλιστήριο για την επεξεργασία ηλιόσπορων υπό μορφή ραφιναρισμένου ηλιελαίου.

Τα κτίρια παραγωγής συμμορφώνονται πλήρως με τις δραστηριότητες της Επιχείρησης και με τους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας. Έχουν εισαχθεί αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής για το προσωπικό παραγωγής και για τους επισκέπτες του συγκροτήματος παραγωγής. Για την αυστηρή τήρηση των τεχνολογικών διεργασιών νοιάζει μια ομάδα ειδικών υψηλής ειδίκευσης.

DCIM100MEDIADJI_0035.JPG
DCIM100MEDIADJI_0047.JPG
DCIM100MEDIADJI_0029.JPG

Παραγωγή

Το εμπορικό σήμα «Slancho» είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η καλή απόδοση του προϊόντος έκανε διεθνώς αναγνωρισμένο τόσο στη βουλγαρική όσο και στη ευρωπαϊκή αγορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο
+359 46 66 91 19
+359 899 273 680
+359 885 555 037

Φαξ
+359 46 66 95 91

Е-Мail
office@slancho99.com
plasment@slancho99.com

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

N 42 27.162 E 26 31.882

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Κάντε κλικ στο κουμπί επικοινωνία και συμπληρώστε την φόρμα για να μας στείλετε ένα μήνυμα