Добре дошли!

„Слънчо 99“ ЕООД ЯМБОЛ

За нас

Създадена през 1999 година, фирма „Слънчо 99” ЕООД е утвърдена като един от основните производители на качествено рафинирано слънчогледово олио на Българския и Европейския пазар.

Доверието, което нашите клиенти и бизнес партньори  ни гласуваха, очерта ясно насоката ни за развитие и бъдещите ни инвестиционни планове.

Съвременните технологии,  както  и отговорният подход към производствените процеси,  трансформираха  бизнеса ни  и му придадоха нов облик, съобразен изцяло с изискванията на Европейският съюз.

Качеството на крайния продукт е перманентна величина отговаряща на всички законови разпоредби в ЕС, гарантиращи здравословен продукт.

Към момента, фирма „Слънчо 99” ЕООД притежава собствен производствен комплекс, включващ в себе си – Бутилиращи цехове, Цех за производството на ПЕТ преформи, Цех за производството на ПЕТ бутилки и рафинерия за преработка на слънчогледово семе във вид на рафинирано слънчогледово олио.

Добрите резултати , които фирмата постигна от  създаването си досега, доказват  и  гарантират водещата ни роля  на пазара на растителни масла. Осъзнавайки тази голяма отговорност, се стремим да налагаме  най-добрите стандарти в  бранша, като отговорим  изцяло на изискванията на клиента за качествен продукт на  достъпна цена.

Производствена база

Mодерната производствена база се намира в покрайнините на град Ямбол. Разполага със собствени цехове за бутилиране, цех за производство на ПЕТ преформи и на бутилки от ПЕТ материал, както и рафинерия за преработка на слънчогледово семе във вид на рафинирано слънчогледово олио.

Производствените сгради са съобразени изцяло с дейността на Предприятието и нормативните разпоредби на Министерството на Здравеопазването. Въведени са строги хигиенни изисквания към производствения персонал и посетителите на Производствения комплекс.

За стриктното спазване на технологичните процеси се грижи екип от високо квалифицирани специалисти.

DCIM100MEDIADJI_0035.JPG
DCIM100MEDIADJI_0047.JPG
DCIM100MEDIADJI_0029.JPG

Продукция

IТърговската марка “Слънчо” притежава патент за целият Европейски съюз. Добрите показатели на продукта го направиха международно признат както на Българския, така и на Европейския пазар.

Контакти

Телефон
+359 46 66 91 19
+359 899 273 680
+359 885 555 037

+359 898 598 691

 Е-поща
office@slancho99.com

Местоположение

N 42 27.162 E 26 31.882

 Натиснете бутона за контакти и попълнете формата, за да ни изпратите съобщение.